IZDELKI

CEMB SM1100

CEMB SM1100

Inovativen premontažni stroj brez montirnega vzvoda z centralnim sistemom vpenjanja kolesa

Profesionalni super-avtomatski premontažni stroj brez vzvoda z vijačnim avtomatskim nagibnim sistemom, ki zmanjšuje celotno dimenzijo. Zasnovan za demontažo in montažo koles avtomobilov in kombijev z veliko težo in dimenzijami z obroči premera od 12 “do 30”.

 

 

STANDARDNA OPREMA:

DODATNA OPREMA:

CEMB SM615

CEMB SM615

Polavtomatski premontažni stroj

Projektiran za kolesa osebnih, dostavnih vozil in motociklov z ustrezno dodatno opremo. Polavtomatski premontažni stroj z stransko odmično delovno roko, ročno nastavljivo.

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM624

CEMB SM624

Polavtomatski premontažni stroj z delovno roko na fiksnem vertikalnem  stebru in 12V elektromotorjem.

Narejen za osebna in lažja gospodarska vozila,  ter z ustreznimi dodatki tudi za motocikle. SM624 je  posebej primeren za mobilne storitve/servise zaradi 12V napajanja.

 

STANDARDNA OPREMA:

CEMB SM630

CEMB SM630

Avtomatski premontažni stroj za uporabo v profesionalnih avtomehaničnih in vulkanizerskih delavnicah.

Projektiran za delo s kolesi osebnih in lahkih gospodarskih vozil  in z ustreznimi pripomočki za kolesa motorjev in skuterjev.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM635

CEMB SM635

Avtomatski premontažni stroj za uporabo v profesionalnih avtomehaničnih in vulkanizerskih delavnicah

Projektiran za delo s kolesi osebnih in lahkih gospodarskih vozil  in z ustreznimi pripomočki, za kolesa  motorjev in skuterjev.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM640

CEMB SM640

Avtomatski premontažni stroj idealen za vulkanizerske delavnice in trgovine z pnevmatikami

Namenjen je za delo s kolesi osebnih in lahkih dostavnih vozil. Robustna izdelava, posebej primerna za delo s pnevmatikami  UHP in RUN-FLAT  do 25 ” s pomočjo bočne pomožne roke UHP A28 (neobvezno).

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM645

CEMB SM645

Avtomatski premontažni stroj s pomožno  roko HP2

Idealen avtomatski premontažni stroj za uporabo v profesionalnih gumarskih in avtoservisnih delavnicah, za delo z kolesi osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil. Standardno opremo stroja sestavlja pomožna roka HP2, ki omogoča lažje in enostavnejše delo z nizko presečnimi in RUN-FLAT pnevmatikami in UHP do 26”.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM650

CEMB SM650

Idealen avtomatski premontažni stroj za uporabo v profesionalnih gumarskih in avtoservisnih delavnicah

Izdelan je za delo s kolesi osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil. Standardno opremo stroja sestavlja pomožna roka THP, ki omogoča lažje in enostavnejše delo z nizko presečnimi in RUN-FLAT pnevmatikami do 25”.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM655

CEMB SM655

Avtomatski premontažni stroj  idealen za uporabo v gumarskih in profesionalnih avtoservisnih delavnicah

CEMB SM655 je ojačan avtomatski premontažni stroj, predviden za delo s  kolesi osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil. Kot posebno robustna izvedba je priporočljiv stroj za delo z nizko presečnimi in RUN-FLAT pnevmatikami  do 27”, ob pomoči pomožne roke UHP A28 ali TPH ( kot opcijska oprema).

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM665

CEMB SM665

Avtomatski profesionalni premontažni stroj brez montirnega vzvoda

Inovativen profesionalni avtomatski premontažni stroj, brez uporabe montažnega vzvoda, je izdelan za delo z kolesi osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil. Kot posebno robustna izvedba je priporočljiv stroj za delo z nizko presečnimi in RUN-FLAT pnevmatikami do 25'', ob pomoči pomožne roke TPH.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB SM675

CEMB SM675

Inovativen profesionalni avtomatski premontažni stroj z  v levo vrtljivim  steblom montažne glave, kar zmanjša prostorske dimenzije stroja.

Inovativen profesionalni avtomatski premontažni stroj, z vrtljivim steblom montažne glave, je izdelan za delo z kolesi osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil. Kot posebno robustna izvedba je priporočljiv stroj za delo z nizko presečnimi in RUN-FLAT pnevmatikami do 27'', ob pomoči pomožne roke TPH.

 

STANDARDNA OPREMA: