IZDELKI

CEMB C202SE

CEMB C202SE

Industrijsko koncipiran stroj namenjen uravnoteženju koles tovornjakov in avtobusov

Trdo ohišje, pnevmatsko vpenjanje kolesa in merilec z avtomatskim zaznavanjem podatkov kolesa so tiste značilnosti, ki delajo C202SE izjemno robusten, zanesljiv in hiter stroj. Zaradi izjemno skrajšanega cikla vrtenja je prva izbira glavnih proizvajalcev tovornih vozil in pnevmatik za prvo vgradnjo.

 

STANDARDNA OPREMA:

DODATNA OPREMA:

CEMB C206

CEMB C206

Digitalni stroj za uravnoteženje z ročnim vrtenjem in električnim priključkom 12V / 24V / 220V

C206 je bil razvit za mobilen servis, vendar je njegova prilagodljivost pri uporabi cenjena tudi v številnih vulkanizerskih in avtoservisnih delavnicah. Opremljen je s kolesi, ki omogočajo premikanje na želeno mesto. Napajanje na baterije (neobvezno). Reduktor olajša vrtenje večjih in težjih koles.

 

STANDARDNA OPREMA:

  

CEMB C210

CEMB C210

Digitalni stroj za uravnoteženje koles osebnih in tovornih vozil

C210 je najbolj preprost in intuitiven CEMB-ov stroj za uravnoteženje koles tovornih vozil. Vrtenje kolesa sprožimo z ročico, katero na koncu cikla uporabimo tudi za prekinitev vrtenja. Univerzalna 40 mm os se lahko uporablja tako za tovorna kot tudi osebna vozila: dva ločena programa za dva različna načina. Program zmanjševanja ostanka statičnega debalansa je vedno prisoten.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB C212

CEMB C212

Univerzalen digitalni stroj za uravnoteženje osebnih in tovornih vozil

C212 je najbolj prodajan CEMB-ov stroj za uravnoteženje tovornih vozil. Digitalen prikaz, svetle LED luči, jasno in preprosto. Ima univerzalno 40 mm os, ki se lahko uporablja tako za tovorna kot tudi osebna vozila: dva ločena programa za dva različna načina. Program zmanjševanja ostanka statičnega debalansa je vedno prisoten.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

DODATNA OPREMA:

CEMB C218

CEMB C218

Univerzalen stroj za uravnoteženje osebnih in tovornih vozil z barvnim monitorjem

C218 je na samem vrhu CEMB-ovih strojev za uravnoteženje tovornih vozil. 17'' monitor prinese prestiž v vsak servis in jasno prikazuje informacije za operaterja. Ima univerzalno 40 mm os, ki se lahko uporablja tako za tovorna kot tudi osebna vozila: dva ločena programa za dva različna načina. Program zmanjševanja statičnega debalansa je vedno prisoten.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

DODATNA OPREMA:

 

CEMB L88 – TOVORNA VOZILA

CEMB L88 – TOVORNA VOZILA

Stroj za uravnoteženje koles osebnih in tovornih vozil na osi vozila!

L88 predstavlja nov koncept, ki zagotavlja izjemne rezultate pri uravnoteženju koles, nameščenih na vozilu. Zahvaljujoč elektroniki, mikroprocesorju in novem sistemu meritve,  omogoča in zagotavlja popolno uravnoteženje v 2 ali maksimalno 3 vrtenjih za eno kolo.

 

STANDARDNA OPREMA:

 

CEMB PAGURO P2

CEMB PAGURO P2

Balansirni stroj z ročnim vrtenjem  za vsak premontažni stroj pnevmatik kamionov

PAGURO P2 je sistem za meritev debalansa koles tovornih vozil, ki ga je mogoče prenašati  z eno roko. Je rezultat desetletnih izkušenj Cemb na področju balansiranja koles. Naprava je kompaktna in robustna  in jo lahko pritrdite na vpenjalne čeljusti premontažnega stroja. Za dvig in zaviranje težkih tovornih koles se uporablja zgibna roka vpenjalnih klešč premontažnega stroja.

 

STANDARDNA OPREMA: