CEMB TDSP

CEMB TDSP

TDSP nova vrhunska oprema  za zaščito vrtljivih strojev.

Nov diagnostični  sistema TDSP, ki lahko zaščiti  in nadzira vrtljive stroje, kot so turbine, kompresorji, motorji, generatorji, črpalke, ventilatorji, centrifuge itd. Izmerjene količine: absolutne vibracije, relativne vibracije, ekspanzije, premiki, ekscentričnost, hitrost, temperature, vhodi za druge podatke (tlaki, pretoki, pretok itd.).


TDSP je mogoče konfigurirati na treh različnih ravneh:

Raven-1

Samostojni sklop za zaščito stroja z analognimi in digitalnimi izhodi

Raven-2

Sklop + vizualizacijska programska oprema za prikaz vsakega parametra strojev v realnem času

Stopnja-3

Sklop + programska oprema za prikaz + diagnostična programska oprema za izvajanje naprednih analiz vibracij, vključno s spektri, valovnimi oblikami, orbitami in fazami.

 

Opis

Divizija vibracijska oprema

CEMB Vibracije načrtuje in izdeluje celotno paleto senzorjev in instrumentov za merjenje,  analizo vibracij,  nadzor  vrtljivih strojev in odpravljanje neravnovesij.

 


 

OPREMA IN PRETVORNIKI ZA MONITORING

Senzorji in oprema CEMB so najboljši način za natančno merjenje mehanskih vibracij, za zaščito in nadzor vseh vrst vrtljivih strojev.

CEMB ponuja celoten spekter absolutnih in relativnih vibracijskih senzorjev, senzorjev hitrosti, senzorjev faze in senzorjev za premikanje, primernih za standardna okolja, in klasificiranih za visoke temperature.

V kombinaciji z različnimi instrumenti CEMB-a lahko ustvarite modularni sistem za zaščito in nadzor, za izmere in korekcijo vseh mehanskih vibracij,  ter s tem podaljšate življenjsko dobo vaših strojev in naprav.

DOKUMENTACIJA

DATA SHEET TDSP COMPLETE 02 GB
SIL-3-TECHNICAL-REPORT-CONCEPT
SIL-3-Certificate
SIL-3-CERTIFICATE-TEST-REPORT