CEMB TM1

CEMB TM1

Dvokanalna oprema za popolno spremljanje vibracij, opremljena z zaslonom.


Naprava TM1 neprekinjeno zaznava vibracije vrtljivih strojev in jih preko analognih izhodov posreduje (za vmesnike PLC ali DCS) digitalnega tipa (alarmni in blokovni kontakti) ter prikaz merilne vrednosti na digitalnem prikazovalniku.

Naprava TM1 pridobi signal dveh velocimetričnih pretvornikov (T1-40) ali merilnika pospeška (TA-18 / S) in zagotavlja vsak analogni signal, sorazmeren z vibriranjem in dvema alarmnima kontaktoma.

Zaslon omogoča, da med zagonom naprave nemudoma prebere nivo vibracij in prisotnost konektorjev BNC, da izvede analizo vibracij, za diagnostiko morebitne težave

Opis

Divizija vibracijska oprema

CEMB Vibracije načrtuje in izdeluje celotno paleto senzorjev in instrumentov za merjenje,  analizo vibracij,  nadzor  vrtljivih strojev in odpravljanje neravnovesij.

 


 

OPREMA IN PRETVORNIKI ZA MONITORING

Senzorji in oprema CEMB so najboljši način za natančno merjenje mehanskih vibracij, za zaščito in nadzor vseh vrst vrtljivih strojev.

CEMB ponuja celoten spekter absolutnih in relativnih vibracijskih senzorjev, senzorjev hitrosti, senzorjev faze in senzorjev za premikanje, primernih za standardna okolja, in klasificiranih za visoke temperature.

V kombinaciji z različnimi instrumenti CEMB-a lahko ustvarite modularni sistem za zaščito in nadzor, za izmere in korekcijo vseh mehanskih vibracij,  ter s tem podaljšate življenjsko dobo vaših strojev in naprav.

DOKUMENTACIJA

DATA SHEET TM1 02 GB