CEMB TRAL-A / V

CEMB TRAL-A / V

Absolutni oddajnik vibracij z dvema alarmnima pragoma


Model TRAL-A / V pridobi signal merilnika pospeška (TA-18S), merilnika hitrosti (T1-40) ali piezoelektričnega merilnika hitrosti (TV22) in pretvori dinamični signal v signal 4 ÷ 20 mA. Na voljo sta dva nastavljiva praga in ustrezni alarmni releji. Vtičnica BNC omogoča povezavo z analizatorjem (na primer N600) za diagnosticiranje nadzorovanega stroja.

 

Možni predpogoji za naročanje:

Tip pretvornika (merilnik hitrosti, merilnik pospeška, PT100).

Ugotovljena velikost (premik, hitrost, pospešek, temperatura).

Način odvzema (ob/sek, vrh, vrh-do-vrh).

Merilno območje.

Značilnosti visokoprepustnega  filtra.

Značilnosti nizkoprepustnega filtra.

 

Opis

Divizija vibracijska oprema

CEMB Vibracije načrtuje in izdeluje celotno paleto senzorjev in instrumentov za merjenje,  analizo vibracij,  nadzor  vrtljivih strojev in odpravljanje neravnovesij.

 


 

OPREMA IN PRETVORNIKI ZA MONITORING

Senzorji in oprema CEMB so najboljši način za natančno merjenje mehanskih vibracij, za zaščito in nadzor vseh vrst vrtljivih strojev.

CEMB ponuja celoten spekter absolutnih in relativnih vibracijskih senzorjev, senzorjev hitrosti, senzorjev faze in senzorjev za premikanje, primernih za standardna okolja, in klasificiranih za visoke temperature.

V kombinaciji z različnimi instrumenti CEMB-a lahko ustvarite modularni sistem za zaščito in nadzor, za izmere in korekcijo vseh mehanskih vibracij,  ter s tem podaljšate življenjsko dobo vaših strojev in naprav.

DOKUMENTACIJA

TRAL-A_V_VMT-GB