IZDELKI

CEMB TDSP

CEMB TDSP

TDSP nova vrhunska oprema  za zaščito vrtljivih strojev.

Nov diagnostični  sistema TDSP, ki lahko zaščiti  in nadzira vrtljive stroje, kot so turbine, kompresorji, motorji, generatorji, črpalke, ventilatorji, centrifuge itd. Izmerjene količine: absolutne vibracije, relativne vibracije, ekspanzije, premiki, ekscentričnost, hitrost, temperature, vhodi za druge podatke (tlaki, pretoki, pretok itd.).


TDSP je mogoče konfigurirati na treh različnih ravneh:

Raven-1

Samostojni sklop za zaščito stroja z analognimi in digitalnimi izhodi

Raven-2

Sklop + vizualizacijska programska oprema za prikaz vsakega parametra strojev v realnem času

Stopnja-3

Sklop + programska oprema za prikaz + diagnostična programska oprema za izvajanje naprednih analiz vibracij, vključno s spektri, valovnimi oblikami, orbitami in fazami.

 

CEMB TM1

CEMB TM1

Dvokanalna oprema za popolno spremljanje vibracij, opremljena z zaslonom.


Naprava TM1 neprekinjeno zaznava vibracije vrtljivih strojev in jih preko analognih izhodov posreduje (za vmesnike PLC ali DCS) digitalnega tipa (alarmni in blokovni kontakti) ter prikaz merilne vrednosti na digitalnem prikazovalniku.

Naprava TM1 pridobi signal dveh velocimetričnih pretvornikov (T1-40) ali merilnika pospeška (TA-18 / S) in zagotavlja vsak analogni signal, sorazmeren z vibriranjem in dvema alarmnima kontaktoma.

Zaslon omogoča, da med zagonom naprave nemudoma prebere nivo vibracij in prisotnost konektorjev BNC, da izvede analizo vibracij, za diagnostiko morebitne težave

CEMB TR-A / V / VMT

CEMB TR-A / V / VMT

Absolutni oddajnik vibracij z montažo na DIN vodilo

Oddajnik TR-A / V / VMT, povezan s specifičnim pretvornikom (merilec pospeška, merilnik hitrosti ali velomitor), meri absolutne tresljaje podpore kateregakoli stroja in je lahko neposredno povezan v 2-žilni tehniki (4 ÷ 20 mA tokovne zanke ) ali 3 žice v sistem za prevzem (PLC ali DCS)

 

SPLOŠNI OPIS

Oddajnik TR-A / V / VMT obdeluje signal, ki prihaja iz senzorja, ki je povezan z njim, in ga pretvori v analogni signal, sorazmeren z izmerjeno količino.

Model TR-A / V pridobi  signal merilnika pospeška (TA-18S), merilnika hitrosti (T1-40) ali merilnika hitrosti (TV22) in pretvori dinamični signal v signal 4 ÷ 20 mA za neposredni vmesnik na PLC / DCS. Vtičnica BNC omogoča povezavo z analizatorjem (na primer N600) za diagnosticiranje nadzorovanega stroja.

Lahko se namesti na varno območje in se poveže s posebnimi ovirami, certificiranimi za samoumevno varne pretvornike, nameščene na klasificiranem območju.

 

CEMB TRAL-A / V

CEMB TRAL-A / V

Absolutni oddajnik vibracij z dvema alarmnima pragoma


Model TRAL-A / V pridobi signal merilnika pospeška (TA-18S), merilnika hitrosti (T1-40) ali piezoelektričnega merilnika hitrosti (TV22) in pretvori dinamični signal v signal 4 ÷ 20 mA. Na voljo sta dva nastavljiva praga in ustrezni alarmni releji. Vtičnica BNC omogoča povezavo z analizatorjem (na primer N600) za diagnosticiranje nadzorovanega stroja.

 

Možni predpogoji za naročanje:

Tip pretvornika (merilnik hitrosti, merilnik pospeška, PT100).

Ugotovljena velikost (premik, hitrost, pospešek, temperatura).

Način odvzema (ob/sek, vrh, vrh-do-vrh).

Merilno območje.

Značilnosti visokoprepustnega  filtra.

Značilnosti nizkoprepustnega filtra.