IZDELKI

CEMB TR-26

CEMB TR-26

Vgradni  vsesmerni oddajnik vibracij za merjenje absolutnih vibracij nosilca katerega koli vrtljivega stroja


PREDNOSTI:

Široko območje delovanja.

Delovno območje oddajnika TR 26 omogoča, da se uporablja na katerikoli vrsti vrtljivega stroja (ventilatorji, kompresorji, centrifuge, turbine itd.).

Cemb absolutni oddajniki vibracij so na voljo v različnih konfiguracijah in ne zahtevajo nastavitve ali vzdrževanja. Lahko jih montiramo z direktno pritrditvijo na stroj (navojna povezava), enostavno in hitro.


UPORABA IN FUNKCIJE:

Vsesmerni absolutni oddajniki vibracij

Integrirani oddajnik TR-26 meri absolutne tresljaje nosilca kateregakoli rotirajočega stroja in je sposoben neposredno povezati v 2-žilni tehniki (4 ÷ 20 mA tokovne zanke) v sistem za pridobivanje (PLC ali DCS)

Ta oddajnik generira trenutni signal (4 ÷ 20 mA) sorazmerno s hitrostjo ali pospeškom vibracij.

Integrirani oddajnik TR-26 je sestavljen iz ohišja v AISI 316L z navojnim priključkom, povezava s sistemom za pridobivanje je izvedena s priključkom MIL-C-5015-2 polni  ali M12 4 polni.


Na voljo v različnih izvedbah:

Standard
Certifikat  ATEX
Certifikat IECEx, TP TC za ruski trg

Vsi oddajniki so certificirani SIL 2,  za funkcionalno varnost

 

CEMB TR-27

CEMB TR-27

Vsesmerni oddajnik vibracij


Prednosti:

Široko območje delovanja.

Delovno območje oddajnika TR 27 omogoča, da se uporablja na katerikoli vrsti vrtljivega stroja (ventilatorji, kompresorji, centrifuge, turbine itd.).

TR-27 meri absolutne vibracije nosilca kateregakoli vrtljivega stroja in je sposoben neposredno povezati v 2-žilni tehniki (4 ÷ 20 mA tokovne zanke) v sistem za pridobivanje (PLC ali DCS).

Integrirani kabel z dolžino, ki jo je treba določiti, zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti za aplikacije v posebej težkih okoljih.

Oddajnik  absolutne vibracije ustvari trenutni signal (4 ÷ 20 mA) sorazmerno s hitrostjo ali pospeškom vibracij.

Sestavljen je iz jeklenega AISI 316L ohišja z navojnim priključkom, povezava s sistemom za pridobivanje podatkov z integralnim kablom.

Absolutni oddajnik vibracij CEMB je na voljo v različnih konfiguracijah in ne zahteva nastavitve ali vzdrževanja. Montira se z direktno pritrditvijo na stroj (navojna povezava) na enostaven in hiter način.


Na voljo v različnih izvedbah:

Standard
Certifikat  ATEX
Certifikat IECEx, TP TC za ruski trg

Vsi oddajniki so certificirani SIL 2,  za funkcionalno varnost.

 

CEMB TR-I

CEMB TR-I

Oddajnik  iz aluminijastega odlitka, odporen proti eksplozijam,  za merjenje absolutnih vibracij


SPLOŠNI OPIS:

Integrirani oddajnik TR-I meri absolutne tresljaje nosilca kateregakoli rotirajočega stroja in se je sposoben neposredno povezati v 2-žilni tehniki (4 ÷ 20 mA tokovne zanke) v sistem za pridobivanje podatkov.

TR-I ATEX, pritrjen direktno  na stroju, ustvari proporcionalni tokovni signal s hitrostjo ali pospeškom vibracij.

TR-I-ATEX je izdelan iz nerjavečega jekla AISI 316L s strojnim priključnim navojem in dobavljen  z ulitim aluminijastim ohišjem za sponsko ploščo z ženskim navojem ¾ “NPT.

Oddajnik je certificiran za klasificirano območje: II 2GD Ex d IIC T6 Gb Ex tb IIIC T85 ° C Db

CEMB TR-NC/8

CEMB TR-NC/8

Oddajnik relativnih vibracij ali osnih pomikov

Prednosti:

Oddajnik TR-NC8 je najpreprostejši in najbolj praktičen sistem za spremljanje relativnih vibracij in aksialnih pomikov rotacijskega stroja, opremljenega z drsnimi ležaji.
Oddajnik TR-NC8V je najpreprostejši in najbolj praktičen sistem za spremljanje vrtilne hitrosti vrtljivega stroja.
Široko območje delovanja.

Delovno območje oddajnika TR-NC / 8 omogoča, da se uporablja na katerikoli vrsti vrtljivega stroja (ventilatorji, kompresorji, centrifuge, turbine itd.).
Oddajniki relativnih vibracij CEMB so na voljo v različnih konfiguracijah in ne zahtevajo prilagoditve ali vzdrževanja.

Model TR-NC / 8, ki ga sestavlja sonda (T-NC / 8), podaljšek in oddajnik, zazna relativno vibracijo, aksialno premikanje ali vrtilno hitrost in posreduje signal 4 ÷ 20mA v merilnem območju, ki ga je treba določiti .

Funkcije:

Oddajnik TR-NC / 8 je sposoben neposredno povezati v 2-žilni tehniki (4 ÷ 20 mA tokovne zanke) v sistem za pridobivanje (PLC ali DCS).
Oddajnik je na voljo tudi v certificirani različici za aplikacije na območjih, razvrščenih po ATEX 94/9 / CE direktivi

 

 

CEMB TR-P

CEMB TR-P

Vgradni oddajnik za merjenje absolutnih vibracij


Prednosti:

Oddajnik vibracij z neprekosljivim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Oddajnik je sestavljen iz jeklene osnove  AISI 316L z  strojno obdelanim navojnim nastavkom,  poliamidno telo je stiskano  s konektorjem SUPERSEAL. Ta vrsta konstrukcije in povezave omogoča pridobitev edinstvenih značilnosti odpornosti za ekstremne okoljske pogoje, ki zagotavljajo stopnjo zaščite IP 67

Uporaba in funkcije:

Oddajnik, direktno pritrjen na stroju, ustvari trenutni signal (4 ÷ 20mA) sorazmerno hitrosti vibracij. Integrirani oddajnik TR-P meri absolutne tresljaje nosilca kateregakoli rotirajočega stroja in se lahko neposredno poveže v 2-žilni tehniki (4 ÷ 20mA tokovne zanke) v sistem za pridobivanje (PLC ali DCS)