IZDELKI

CEMB T-NC

CEMB T-NC

Pretvornik bližine

Prednosti:

Princip delovanja temelji na ustvarjanju elektomagnetnega visokofrekvenčnega polja, ki ga oddaja sonda, kar povzroči vrtinčast tok v tarči, ki je obrnjena na sondo. Intenzivnost tega vrtinčnega toka je odvisna neposredno od oddaljenosti  sonde od tarče in se pretvori v električni signal, ki ga pretvori pretvornik. T-NC pretvorniki zaznajo premik tarče obrnjene na senzor. Različne dimenzije senzorja omogočajo uporabo za zaznavanje različnih merilnih območij. Senzor se uporablja za brezkontaktno merjenje pomika in dilatacije  vrtljivih strojev. Sestavni deli sonde omogočajo njeno namestitev v posebno težkem okolju, kjer je prisotnost pare, olja in agresivnih snovi (običajno na parnih turbinah, plinskih turbinah, kompresorjih itd.) Ti pretvorniki so sestavljeni iz sonde ST-NC / 16, ST-NC / 20 ali ST-NC / 30 in CT- CN pretvornik je v aluminijastem ohišju, skupaj s priključkom (po standardih MIL) za priključitev pretvornika v sistem za pridobivanje.

 

CEMB T5-LVDT

CEMB T5-LVDT

Pretvornik za odkrivanje absolutne dilatacije

Izjemno zanesljiv sistem za odkrivanje dilatacij velikih strojev (običajno parnih turbin). Različni modeli se razlikujejo v območju merjenja.


Prednosti:

Senzor T5-LVDT / 50/24 izvede pregled absolutnega pomika točke glede na določeno točko, detekcija se opravi s pomočjo sistema za prenos položaja

 

 

CEMB T6-R

CEMB T6-R

Pretvornik za zaznavanje hitrosti vrtenja

Funkcija

Senzor T6-R se uporablja za izvedbo naslednjih meritev:

HITROST ROTACIJE stroja,  meritev se izvede s pritrditvijo senzorja ob zobniku (polarno kolo) z znanim številom zob,

Ne potrebuje napajanje, ne zahteva vzdrževanja